Tartışmalar yenilendi!

Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.

3

defalarca izlediğiniz film & dizi

26 yorum · Supernatural kategorisinde açıldı.
esperanza

esperanza

15. Seviye

Bazı film ve diziler vardır izledikçe izleyesi gelir insanın...

defalarca izlediğiniz film & dizi

Hedonist
Hedonist
1 ay önce

The Borgia (Tom Fontana'nin yönettigi Avrupa versiyonu), 1670( komedi, dizi), Taboo gizem-suç dizi, Penny Dreadful supernatural- gerilim dizi, Peaky Blinders suç dizi, Beforeigners fantastik- sci-fi dizi, Beau Sejour paranormal-suç dizi, Tabula Rasa gerilim, Salamander politik gerilim dizi, Hinterland polisiye dizi, Blackpool fantastik-suç-gerilim-komedi, Vera polisiye, Midsomer Murders polisiye , Jørdskott fantastik-gizem-gerilim, Dark, + milyon tane daha

@elifnur18
1 ay önce

Supernatural 3 kez bitirdim Friends ı da 4 kez izledim 5.ye başladim yine 6.sezonundayim

lizge
lizge
1 ay önce

muhteşem yüzyıl, aşk-ı memnu🙂

@orrqa
1 ay önce

Skins birinci ve ikinci genler. 1-4

@elifnur18
2 ay önce

Hızlı ve Œfkeli

@unalfth
3 ay önce

6 Underground, Vis a Vis, prison break, the big bang teori, eşkiya, pulp fiction, ağır roman, soysuzlar çetesi, rezervuar köpekleri, birde fredy vs jason

@zeynepstarkkk
4 ay önce

Tabi Dövüş külübü , amerikan sapığı ve kara şövalye üçlemesini unutmamak lazım

@zeynepstarkkk
4 ay önce

Mumya serisi, sherlock holmes serisi, Lucifer ve marvel flimleri

Maşanın pembe şalı
Maşanın pembe şalı
4 ay önce

The 100

@ilemreli
6 ay önce

dizi önerisi verirmisiniz izlicek bişey kalmadı galiba

Obscuree
Obscuree
6 ay önce

Kesinlikle izlediğini düşünüyorum ama yine de diyeceğim, Breaking Bad. 2. Önerim ise Dexter.

@ilemreli
6 ay önce

izledim kanka ikisinide dexter yeni bitirdim hatta

@darlydixonn
6 ay önce

Game of throuns ve the walking dead önerebilirim çok beğendiğim diziler. Ama google sitelerinde yok game of throuns prime videoda var the walking dead ise netflixte var kesinlikle izlemelisin pişman olmazsın.

@ilemreli
6 ay önce

onları da izledim kanka ikiside efso diziler

@darlydixonn
6 ay önce

O zaman sense 8 dizisini önereyim efsanedir kısaca konusu. Dünyanın farklı yerlerinden 8 insan var bunlar birbirlerine bağlı biri dövüş sanatlarını biliyorsa hepsi biliyor. Biri acı çekiyorsa hepsi hissediyor. Çok beğendiğim bir dizi bir ara tekrar izlicem.

Shooter
Shooter
6 ay önce

Türlere göre yaptığım koleksiyonlara göz gezdirin izlicek yeni şeyler bulursunuz.

@glsrn
6 ay önce

supernatural ilk 5 sezonu 2-3 kere baştan izledim.gerisini sadece 1 kez çok uzun zaten( gençliğimi yedi diyebilirim) The mentalist, new girl baştan sora 2 kez izlediğim diziler. film olarak harry potter tüm seriyi kaç kez izledim bilmiyorum ve Pride & Prejudice ama 2005 yapımı olan film versiyonu sanırım 50 kez izlemişimdir.

Kübra
Kübra
6 ay önce

mentalist haricinde supernaturalı televizyon da yayınlarlardı hatırlar mısınız bilmem TLC yayınlardı hatta. Ne kadar çok beklerdim izlemek için. New girl zaten başlı başına harika bir diziydi son sezonlarda biraz dağılsa da güzel toplamışlardı. Pride & Prejudice bende çok severim halende bakarım. Sayamayacağım o kadar çok film var ki... Eski filmler gerçekten çok güzeldi.

@glsrn
6 ay önce

Supernaturali hiç tv de izlemedim. Ama bu benden kaynaklı tv ile aram yok. Yanılmıyorsam ilk 5 sezonu yayınlanmıştı ben diziye başladığımda bir çırpıda izleyip ye bölümleri beklerken defalarca baştan izlemişliğim var :) evet eski diziler ve filmler çok daha iyiydi bencede yeni dönemde aynı tadı bulamıyorum bulduklarımsa bi anda iptal oluyor

Kübra
Kübra
6 ay önce

@glsrn evet maalesef çok güzel diziler iptal oldu. Mindhunter ın iptal olmasına çok üzülmüştüm mesela örnek olarak

@glsrn
6 ay önce

@kübra mindhunter benimde aynı hislerle devamını beklediğim bir diziydi.

@eylbuse
6 ay önce

whiplash tabii ki ha bi de sacma türk korku filmlerini eglenmek icin defalarca tekrardan izledigim oluyor sanırım...

Moridin
Moridin
6 ay önce

Film: LOTR, Hobbit ve Harry Potter (her yıl 1 kez baştan sona izlerim ve her izlemeye başladığımda 0'dan izliyormuş gibi hissederim, o derece harika yapımlar)
Dizi: GOT, Breaking Bad, Dexter, Samurai Jack, Sons of Anarchy, Shameless.. (daha da gider 😃)

Gíiso.
Gíiso.
6 ay önce

hepsi cidden süper yapımlar ama Harry Potter ın yeri bende ayrıdır

Gündemden geri kalma!

Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!

Yukarı Çık