bence sierra da hırsızların grubuna katılırsa çok saçma olur. raquelden sonra birde o olmaz yani
Tartışmalar yenilendi!
Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.

evet la casa de papel in yeni sezonu için tahminlerinizi alalım sizce nasıl devam eder dizi

zeliha
Yorumlar (15)

mandalinoo
(İsimleri yanlış yazmış olabilirim ve bazi isimleri unuttum).2 ihtimal var ya profösör tutuklanacak veya sierranın doğum sancısı tutucak.Dizinin son sezonu olduğu için bence profösör ölebillir.Onları kurtarırken.

Yükselbyanik
Bildiğim kadar dizi finali diye çıkacak bu yüzden herkez olmasa bile coğu ölür bence

@koraytag0
bence tam bitiiği sahneyle devam edcek sonrada sieraanın doğum sancısı başlıcak ve mecburen profesör de orda doğurtmak zorunda kalcak ve sonrada sierra ekibe katılck ama bence 5. sezonla bitmemeli devam etmeli sonuçta sevilen ve ün salmış bi dizi bence devam etsin ben bitmesini istemiyorum. Bu arada merak edenler için söylüyorum bilmeyenler için 5. sezon 2021 haziran ayında gelecek.

zeliha
evet öyle olabilir ama sierra da katılırsa güzel olmaz bence raquel de polisti oda sonradan katıldı birde sierra katılırsa kötü olur

Nigarrrr
hirsizlarin grubuna katila bilir ve ya basindan beri profosorle isbirigi icindedir

Legend 1978
bence marsilya gelir profesörü sierra nın elinden kurtarır ama devamı nasıl ilerler bilemiyorum...alex pina ne düşünüyor kestiremiyorum!...

dizibox geçtim bb
Büyük ihtimalle baştan beri işbaşındaydı Profesörün eski düşmanlarından diye düşünoyrum sonuçta profesör hakkında pek bilgi vermediler bize.

zeliha
bence sierra da hırsızların grubuna katılırsa çok saçma olur. raquelden sonra birde o olmaz yani

Gündemden geri kalma!
Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!
.Josh.
Sezon finalinde ne olmuştaki hatırlamıyorum.